resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1581
    su ana kadar sadece saha icine odaklanan teknik direktorumuz. boyle olunca takimin basina geceli sadece 1,5 ay olmusken ilerleme goruyoruz. kaybettigi maclardan sonra temmuz'u bekleyin gibi bahaneler de uretmedi. hem fatih terim'den sonra gelmesiyle hem de takimin mental acidan dibe vurdugu doneme denk gelmesiyle galatasaray kariyeri cok zor baslamisti. ilk uc macini kaybedince durumu daha da zorlasti. dibi gorup oradan cikabilmesi psikolojik acidan guclu bir isim oldugunu da gosteriyor. dusme hattindan uzaklasmamizla birlikte kendisi de rahatlamistir. umarim sezonun kalan kisminda takim gelismeye devam eder. o zaman yeni sezonda da kendisine sans verebiliriz. kendi takimini kurma sansi eline gecince bize daha iyi bir takim izletebilir.

    iletisim konusunda sıkıntılı oldugu soylenmisti gelmeden once. hatta new york city'yi calistirirken mac sonu roportajda muhabire kufur ettigi bir video paylasilmisti. ama geldiginden beri oyle kotu bir aciklamasini duymadik. fatih terim'e 'o kisi' dedigi yalani ortaya atilmisti ama bu ifadeyi kullanmadigi ortaya cikti.

    torrent galatasaray seviyesinde bir hoca mi degil mi tartismasina fazla girmek istemiyorum. lakin ligimizin seviyesi de ortada. bu ligde sergen yalcin, ersun yanal, aykut kocaman, hamza hamzaoglu, ertugrul saglam ve bu sezon da abdullah avci gibi vasat veya ortalama hocalar sampiyon oldu. onder karaveli de ilk defa a takim seviyesinde hocalik yapip fark yaratabiliyor. bu isimlerden hangisine torrent'den daha iyi diyebiliriz ki. daha once takima kariyerli yabanci hocalar da geldi ama hicbiri istedigimiz basariyi getirmedi. 59 yasinda olsa bile torrent hoca basariya ac ve kendini teknik direktor olarak da kanitlamak istiyor. fb löw gibi buraya sirf para icin gelip muhtemelen fazla kasmayacak bir hocanin pesinde. biz de ayni hatayi yapmamaliyiz artik.

    son rize macindan sonra medyada galibiyete golge dusurmeye calisanlari hepimiz gorduk. terim'le kazanmis olsaydik iste hoca farki, imparator yine klasini gosterdi diyecek yorumcular dun sadece hakem konusup galibiyeti buna bagladi. kendi icimizde didismek yerine birlik olmamiz lazim. torrent'i sevmememiz icin bir sebep yok. adama kin kusan gs'lileri anlayamiyorum. ayni kisiler okan buruk'u veya bulent korkmaz'i istiyorlardi. okan buruk tudor takimin basindayken meslektasina ve galatasaray teknik direktorune saygisizlik yapmis bir isimdi. bulent korkmaz ise genclerbirliginde yardimci hocalik yaprken gs tribunune haraket cekmisti. bunlari affedip kulube veya taraftara hic bir saygisizligi olmayan torrent'e kin kusmanin mantikli bir aciklamasi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın