resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1573
    27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçında da önceki maçlarda yaptığı gibi kanatları çizgiye, bekleri half space koridoruna gönderen teknik direktör.

    patrick van aanholt'un tekniği sayesinde bu durum işe yaradı, ki yerine ömer oynarken de pva ile bu durumun işe yarayacağını yazmıştım. fakat bu profilde bir sağ bekimizin olmaması ve kanatlardan hiç verim alamamak gibi sıkıntılar mevcut. torrent umarım bu durumun farkındadır ve aldığı göztepe ve rizespor galibiyetleri göz boyamaz. takımın fatih terim döneminden tek farkı hakemlerin adil davranması, zamanında fatih terim düşmanlığından sesini çıkarmayanlar için aslolan galatasaray olsaydı da bu durumlara düşmeseydik diyor insan. bu tip insanların ortamlarda samimiyetten bahsetmesi de çok komik duruyor.

    göztepe maçında xg'miz 2.59, rizespor maçında 3.61. penaltı xg'si 0.72 dolayısıyla ikişer penaltı kazandığımız göztepe maçında 1.15, rizespor maçında ise 2.17 xg ile oynamışız. galibiyetler göz boyayabilir ama durum şu an için hiç de parlak değil. göztepe maçında yapılan savunma hatalarını yapmamış olmamız olumlu olay. takımın yerle bir olan özgüvenini yavaştan kazanmaya başlaması da olumlu. onun dışında torrent'in fatih terim dönemine kıyasla takımı daha iyiye götürdüğü tek olay yok malesef. barcelona'yı elemesi veya ligde seriye bağlayıp takımı ilk 4'e sokması halinde gelecek sezon için bir şansı hak edeceğini düşünüyorum. ama geldiğinden beri ortaya koyduğu performans hiç umut vermiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın