resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2776
    transfer döneminde bize gol atmak amacıyla hareket eden kötü insanlar grubunun aleti olmuş bir futbolcu.

    burak elmas'ı başarısız buluyoruz evet ama ahmet bulut gibi kan emicilerden bu kulübün kurtulması gerek. maalesef bu kurtuluş taraftarlar için zaman zaman acı verici olacak. taraftarların çok çok istediği falcao'yu transfer edebilmek için kulubün kasasından çıkan menajerlik ücretlerini daha yeni öğrendik. gedson transferi için neler isteyebileceklerini tahmin bile edemiyorum.

    he ahmet bulut bu işi organize etti ve taraftar da bunu yedi mi? yani çok üzücü ama maalesef gerçekten yedi ve bu paraları vermeyi reddeden yönetim çarmıha gerildi. ahmet bulut ve düşmanımın düşmanı dostumdur düsturuyla yola çıkmış rize yönetimi, nihat özdemir, servet yardımcı hepsi amacına ulaşmıştır.

    taraftarın bir türlü anlamak istemediği konu şu; galatasaray varolduğu süre boyunca taraftar mutlaka bazı futbolcuları çok isteyecek ve bu menajer bozuntularının eline düşecek. 3 milyon 5 milyon mutlaka bu menajerler bir şekilde kulübü yolacaklar. deniyor ki e biz cicaldau'ya da 6 verdik gedson da 6'ydı. hayır arkadaşım o maliyetler sadece görünen kısmı, daha görünmeyen ne yüzdeler ne komisyonlar var o transferde. bir futbolcuyu beşiktaş'ın alması ama alır almaz rize'ye kiraya vermesi sizce normal mi? neler döndü arka planda düşünebiliyor musunuz?

    konu gedson, falcao, ahmet, mehmet değil. bizim yöntem olarak menajer transferlerinden vazgeçmemiz gerekiyor. hele ki taraftar baskısıyla ekstra maliyetli futbolcular asla alınmamalı. biz bunu taraftar da dahil camia olarak kabullenmesek ekonomik olarak bu girdaptan kurtulamayacağız maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın