resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1555
    öncelikle çok güzel bir basın toplantısı yapmış. kendisini tebrik ederim.
    yalnız, daha çevirmeye bakmamış olsam da basın toplantısında tercüman sorunu devam ediyor gibi.
    https://youtu.be/JVmyRrWFoew
    10:04'den başlarsanız "içeride kaliteli oyuncular ile oynamayı biliyorlar, dışarıda da hızlı oyunculara sahipler" çevirisi var.
    ama bence denilen orta sahada kaliteli ayaklara sahipler ve kanatlarda oldukça hızlı oyuncuları var. ama öyle bir çeviri ki ben ne dendiğini anlayamadım, iç ve dış saha performansından bahsediyor sandım.

    hocanın daha az sorun yaşaması için acil bir tercüman değişimi lazım.
    edit: bu arada kendisine hakaret eden, futbol bilmiyor diyen kişilerin yüzde 1 dediklerini diyebileceğini sanmıyorum. ışte o kişiler fatih hoca için taktik bilmiyor diyenlerin yerini alıyor bu sene.
    adama değişiklikler ile maçı aldınız sorusu geliyor. ona böyle şey olmaz, penaltı kaçsa sonra son dakika gol atamasak bu sefer de işe yaramadı denilecekti, skora çok bakmayın bazen kazanılsa da çok kötü oynanmış olabilei vs diyor.
    bu adam "evet orada şöyle düşündü maçı kazandık" da diyebilirdi.
    adama ne biçim laflar söylendi. şu an "ben tazminatıma bakarım aga" diyen bir adam olmadığı çok belli ki spor medyasında sevilen kişiler de hafif hafif yanlamaya başladı kendisine.*
    edit2: bu arada bizim için düşündüğü taktik ileride basma, agresif oynama ve risk almaymış. sahaya nasıl dökülür bilmiyorum bu plan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın