resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2762
    acısı nesiller boyunca çıkmayacak kaçan bir transfer fırsatı olan futbolcu. ne irfan, ne hamsik ne de başkası ligdeki açık ara en iyi ortasahadır gedson. işin daha acı yanı kör ölüp badem gözlü olmadı, kapımızda yatan, ailesine galatasaray forması giydirip selfie çeken bu adamın bizim için bulunmaz bir hint kumaşı olduğunu tüm yaz ve ara transfer dönemi boyunca hemen tüm galatasaray taraftarı defalarca yazdı..

    bu oyuncu önümüzdeki sene ligdeki rakiplerimizden bjk'nin orta sahasını domine ederken biz daha fazla para saçarak muhtemelen çok daha beceriksiz takviyelerle zarara uğrayacağız. sinirden, üzüntüden kahrediyor bu durum beni. düşman olsa o kadar da değil deyip alıp getirirdi bu adamı. daha hazır diye aldıkları pulgar taylan'ı dahi kesemiyor. yapılan açıklamalarla aklımızda alay ediliyor.

    bu transfer başarısızlığı bize vereceği zararı minimum 2 sene daha şampiyon olamayarak ödeyeceğiz çünkü domine edici bir güce sahip ortasahayı basiretsizliğimizle kaybettik. ne ribery, ne pires, ne gallardo hiçbir transfer canımı bu kadar yakmamıştı..
    burak elmas ve yönetimine olan öfkem nefretim asla dinmeyecek. samimiyetsiz, galatasaray'a korkunç zarar veren bu yönetimden ben razı değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın