resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2745
    27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçında muhteşem bir oyun ortaya koyan futbolcu.

    rakip takımın oyuncularını övmeye pek sevmem, hatta geçmişte gedson fernandes'in takımımıza transfer olamamasını artık konuşmamak gerekiyor tarzı şeyler de söylemiştim ama dünkü oyundan sonra yemin ederim ki bu adamı alamamamıza aşırı derecede üzüldüm ve hemen hemen her saniye yönetime küfrettim.

    evet, ara ara sahtekarlıklarda yaptı ama maç içerisinde resmen dayak yediğini de söylemek gerekiyor. top ayağına yapıştığı için kimse alamıyor ve durdurmak içinde mecbur faul yapılıyor. bilek, baldır, çelme, itme, formadan çekme... her şeyi denedik ama adam durmadı ya. üstüne muazzam da bir gol attı. rizespor'u tek başına oyunda tuttu ve orta sahada taylan, berkan, cicaldau üçlüsünün yapamadığını tek başına yaptı.

    galatasaray'a resmen aşık olup kapımızda yatan müthiş yetenekte bir oyuncuyu alamadığımız gibi, üstüne birde beşiktaş'a kaptırdığımız için gerçekten büyük bir üzüntü yaşıyorum. rizespor'a bile bu kadar faydalı olan birisinin, beşiktaş takımında neler yapabileceğini tahmin etmek zor değildir. ayrıca bu adamı almayan yönetimi de her gün istifaya davet edeceğim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın