resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2743
    27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçı‘nda galatasaray orta sahasının içinden geçmiş oyuncu. beşiktaş’a çok büyük güç katacak. zaten geçen sene tinercileri yendiğimiz maçta da çok övülen josef-atiba ikilisinin içinden geçmişti. fener’e karşı oynasın, trabzon’a karşı oynasın, onların orta sahalarının da içinden geçecek. zira kendisi bu ülkeye fazla bir adam ve oynadığı her takıma büyük güç katar.

    burak elmas yönetimindeki herkes, sırf bu adamın yerine morutan cicaldau berkan gibi son derece vasat bir üçlüye korkunç bir yatırım yaptığı için hem idari hem mali olarak ibra edilmeyip, cümle aleme rezil rüsva edilerek bu kulüpten kovulmalı ve üyelikleri iptal edilmelidir. bu saatten sonra yapılacak tek iş ya gedson’dan çok daha iyi 2 orta saha oyuncu almak ki burak elmas’ın bunu yapması mümkün değil, ya da talipleri varsa cica ve morutan’ı satıp, gelecek parayla gedson’u almaktır. zira çocuğun gönlü çok bariz hala bizde ama bizde o kadar beceriksiz ve boş bir yönetim var ki bunu bile göremiyorlar.

    en üzüldüğüm şeyse şu; biz 2004-2010 arası orta sahada stephen appiah’lı fenerbahçe dominasyonu yaşadık. bir benzerini de sanırım 6-7 sene gedson’lu beşiktaş’a karşı yaşayacağız. şu adamı şu yaşında kapımızda yatıyorken komik denebilecek bir rakama almayıp üstüne en büyük rakibimize kaptırmak nedir ya? düşündükçe kafayı yememek elde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın