• 60
    10 milyon euro verilmiş olan ikili. 2021-22 sezonunda içerisinde bulunduğumuz durumun en temel nedeni saha içerisinde kendilerinin 10 milyonluk futbolcu olmamaları. üretken olmamız için bu isimlere yatırım yapıldı ve geldiğimiz noktada bu isimlerle bir şey üretemediğimiz ortada.

    ortada kazanılcak bir şey de göremiyorum ben, yapılan yatırım ve zarar var. zararında neresinde dönülse kar. menajerler mi, galatasaraylı zenginler mi yada yeni görev alan sportif direktör mü her kimse bir kaynak yaratılıp bu oyuncularla yollar ayrılmalı.

    seneye 4 türk 7 yabancı kuralı geliyor. keskin olmak zorundayız, 3 sene sonunda müzeye giren tek kupa yok, anlık başarılar dışında tatmin olamayan bir taraftar var, en azından bir taraftar olarak bulunduğumuz durumdan ve son 3 seneden tatmin değilim.

    son 11 maç diye sayıyorum. elbette böyle değerlendirmek yanlış ancak bu adamlar+barış alper'e verdiğimiz parayla çok net gedson'u transfer edebilirdik. gedson konusu bıkkınlık verebilir ancak ben o profilde bir oyuncunun buraya geleceğini düşünmemekle birlikte gedson yeteneğindeki başka bir oyuncuyu da basında okumadım. tek seçenekti ve biz parayı bu isimlere vermeyi "tercih ettik". bulunduğumuz durumu değerlendirirken bu gerçeklerde göz ardı edilmemeli.

    2022-23 sezonunda dilerim kendilerini galatasaray forması altında görmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın