• 733
    hem fatih terim'in hem de torrent'in başına bela olan bölge. yeterli takviyeler yapılmazsa daha çok kişinin de başını yer.

    taylan: 2021- 2022 sezonuna çok kötü başladı ve aynen öyle devam ediyor; mücadele kazanamıyor, iyi savunma yok, iyi pas yok, al ver yok, defans boşluğu kapama yok, uzun pas ve de kafa topu da yok... yok oğlu yok. bugün oynanan (bkz: 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçı)'nda tek olumlu hareketi sanırım attığımız 3. gol öncesinde kerem'e gönderdiği uzun pastı. kısacası maalesef galatasaray için yetersizdir. başka hoca elinde bir yerlere gelir de diyemiyorum çünkü ne fatih terim ne torrent ne de milli takım hocası bir şeyler ortaya koyduramadı.

    berkan... bu arkadaş çok mücadeleci, azimli ve dirençli. ancak çözemedim; ya beceriksiz ya da heyecanına yenik düşüyor. özellikle de rakip ceza sahasındayken. ama taylan gibi umutsuz değilim; bu çocuk hiç olmazsa aldığı paranın hakkını vermek için kendini yırtıyor. yeteneksiz asla değil ama gelişim göstermesi şart. uzun pas yapmalı, dripling yapmalı, şut atmalı...

    cicaldao... orta saha diye aldık ama bu arkadaş bildiğiniz sasa iliç. orta saha için yeterli fizik kuvveti ve kondüsyonu yok. gücü yetersiz. ve olacak gibi de değil maalesef. ceza sahasında topla buluşunca en azından berkan'dan daha iyi. sahte 9 mu olur, forvet arkası mı olur bilmem ama bu çocuk iliç rolünde oynarsa başarılı olur.

    pulgar: valla fiorentina'da izlemedim, bizde de izlemedim. oynatılmama sebebi ne bilmiyorum. taylan bundan iyiydise neden kiraladık? bizim vakit kaybetmeye hakkımız yok. paramız sınırlı ve alınan her futbolcu formayı doldurmalı.

    diğerlerine gerek yok yorum için. günümüz futbolunda orta sahanız ne kadar iyi ise siz o kadar iyisiniz demektir. van anholt sol bek ama orta sahada pva kadar yetenekli tek adamımız yok.

    gedson rizespor'da bugün bize karşı neler neler yaptı gördük. ligin açık ara en iyi orta sahası. ve biz bu çocuğu alamadık. para yok dediler vs. ne sene başında ne de devre arasında almadık. sadece devre arasının kabahati de değil alınmaması. sene başında almalıydık; 3 maç üst üste oynamayan morutan'a, aytaç'a, kaleci diye bulundurulan ismail'e ve fatih'e, arda turan'a para vereceğimiz yere bu çocuğu almalıydık. 5 tane işe yaramaz futbolcu olacağına 1 tane işe yarar olsun daha iyi...

    bu orta alan ile oyun kuramıyoruz ve maalesef kuramayacağız da. sol tarafta kerem pva vs. şapkadan tavşan çıkaracak da biz de maç kazanacağız işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın