• 19
    altay'ı kasımpaşa'yı giresun'u ikinci lig sonuncusu denizli'yi aslına bakarsanız oynadığı lig, kategori fark etmeksizin hemen hiçbir takımı yenemeyen bitik durumdaki galatasaray'ımızın dünyanın en büyük klüplerinden biri olan barcelona ile compnou'da oynayacağı eşleşmenin ilk ayağı olan maç.

    xavi barcelona'sı son dönemdeki sünepe halinden kurtulmak üzere.
    xavi bir röpartajında şöyle diyor: "“sahada yapmamız gereken en önemli şey, çizgiye basıp oyun alanını enlemesine genişletmek ve rakip kaleye mümkün olabildiğince yaklaşıp derinliği artırmak. antrenmanlarda sürekli sahada pozisyon alma üzerine çalışıyoruz. rakipten sayıca üstünlüğü sağlayacak şekilde sahaya yerleşmeliyiz. mümkün olduğunca oyunu rakip yarı sahaya yıkmalıyız.”

    kanatlarda ferran tores, dembele, depay çok süratli ve kıvrak hareket eden oyuncuları. ortasahada dejong ve pedri ise çok akıllı oyuncular. takımı ister kanat organizasyonu ister verkaçla göbekten her şekilde pozisyona sokuyorlar. takım olarak pozisyon alma konusunda çok iyiler. özellikle son 1-2 ayda sistemlerini oturtmuş gözüküyorlar.

    aralık 2001'de fotomaç gazetesi şöyle bir manşet atıyordu " burdan çıkışın bir yolu olmalı!" ( comp no'uyu göstererek)
    ve o gün o compnou'dan 9'a 12 ( +1 hakem) oynadığımız maçta galibiyeti ucu ucuna kaçırıyorduk.

    şimdi o günlerden çok uzağız. takımda hiçbir motivasyon ve birliktelik yok, bu kurulsa dahi fazlasyıla kalitesiz bir kadromuz var. sene başında psv karşısında nasıl bir varlık gösteremediysek aynını ya da beterini yaşayacağımız gün gibi ortada, ne yazık ki..
App Store'dan indirin Google Play'den alın