resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1477
    hala daha kendisinin geçmişiyle fatih terim'im geçmişini kıyaslayan insanların bulunduğu teknik direktör. keşke bu geçmişte yaşayan insanları 2000'e gönderebilsek de onlar da rahatlasa biz de!

    günümüze dönersek; fatih terim'in 4 yıldır başında olup çok üstün yetkileriyle başkan gönderip başkan getirdiği halde takımı 12. yapıp kovulması sonrası aldığı takımı 13. yapmıştır. vayy anasını ya takımı ne kadar geriletmiş görüyor musunuz? geçen de bir yazar "takım torrent'le çıktığı maçların hepsini kazansaydı şimdi 4.'ydü." diyerek torrent'i eleştiriyordu. düşünün ki bir teknik direktör, bir takımı öyle bir pozisyonda bırakıyor ki 5 maç üst üste kazansa bile en fazla 4. olabiliyor, buna rağmen eleştirilen kişi 5 maçın hepsini kazanamadığı için yerine gelen kişi oluyor. hayret, gerçekten hayret!

    adama on günü bile çok gören bir taraftar kitlesi var. ben kendisinden olur-olmazda değilim -ki olmama ihtimali de yüksek-. zamanında çok söyledik fatih terim'le devam edilmemesi lazım diye. ama aynı kitlenin burak b'aşk'anı sağolsun fatih terim'le devam edeceğim diyerek seçildi ve devam etti. işte torrent tercihi de tam fatih hoca'yla devam edeceğim diyen adamın yapabileceği bir tercihti. fatih terim'le olmayacağı da kabak gibi ortadaydı ama b'aşk'an teknik direktörden işte bu kadar anlayan bir adam. bu adamı başkan yaparsan gider torrent'i getirir. işte bu noktada bahsettiğim kitlenin torrent'e kızmaması gerekiyor. burak elmas'a da kızmaması gerekiyor. kendilerine kızmaları lazım çünkü şahısları galatasaray'ın önüne koyarak, torrent'i takımın başına getiren burak elmas'ın başkan yapılmasına vesile oldular. bu yüzden şahsen ben kendilerine kızıyorum.

    burak elmas'ın seçildiği günlerde @kupa beyi ile yazışırken terim'le devam edilmesi yüzünden gelecekten umutsuz olduğunu söylemişti. ben hiç memnun olmamama rağmen "yapacak bir şey yok, bekleyip görelim, belki de terimciler haklıdır" demiştim. şimdi benim yaptığım aynı şeyi terimcilerden bekliyorum. lütfen en azından bir süre daha bekleyip görelim. yine eleştirilerimizi yapalım ama çarmığa germeden önce biraz sabredelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın