resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 630
    takımdaki 95 kanat oyuncusundan biri. en önemli numarası atletik yapısı ama top tekniği kötü, oyun aklı yetersiz olduğu için o da bir işe yaramıyor.

    aslında keçiören'de bazı öne çıkan özellikleri vardı. gelgelelim 21 yaşında bu adam. bu yaşta hangi ligde olursa olsun düzenli oynayıp form yakalamış bir adamı "genç transfer" ayağına takımdaki 95 kanat oyıncusundan biri olarak alıp 5. tercih yaparak yedek kulübesinde oturtmak, bu oyuncuya atılmış bir kazıktır.

    zaten oynatmıyorsun. takımında zaten emre k., kerem, babel, morutan, feghouli var, bari adamın bonservisini al da sezon sonuna kadar eski takımında devam etsin. 21 yaşında adama niye çöküyorsun? belli ki bu adam düzenli oynadıkça açılangillerden.

    bir planlama yanlışı daha. bunca yıldır bu takımı izliyorum, bu kadar rezil bir sezon başı planlaması görmedim. aksi gibi kimin yaptığı da belli değil. takım vasat seyrederken hocaydı, oyuncuların potansiyeline para vermiştik; takım yamulunca hoca aslında ghezzal ile rosier'i istedi de burak elmas morutan'la cica'yı aldı denmeye başlandı. b'aşk'an suçlu oldu.

    neyse. barış da bu şahane planlamanın örneklerinden biri işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın