resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 927
    sol beke odaklansa ve işinin gerekliliklerinin farkında olup onları yapmaya çalışsa iyi katkı verebileceğine inanıyorum ama aanholt ne yapıyor?
    -soldan öne cıktıgında kontra yersek hiçbir şekilde karşılamıyor. geri koşmuyor.
    -ters kademelerde 50ye50 başarılı söz edemeyeceğim ki ironiktir bu ters kademe işini en iyi yedlin yapardı o da başka bir şey yapamazdı ama.
    -sol bek olmasına rağmen ortasaha göbeğe gelip oyun kurmaya çalışmak daha kötüsü topla delmeye çalışmak gibi topu kaptırdığımız anda garanti gol yeme tehlikesiyle karşı karşıya bırakan denemeler yapıyordu. sol tarafta kerem ne kadar çalışsa da hücumun kilit oyuncusu olduğundan öyle sol çizgide aanholt'u kurtarayım diye bekleyemez asıl işi ileride. yardıma gelir belki ama abi hücuma cıkıyoruz orada da ileride dursun bi zahmet çocuk.
    -gereksiz derecede riskli ve kesin olmayan kötü paslarla hücumu başlamadan bitirtmesi ki bu sol bekliğinden bağımsız tecrübeli oyuncuya hiç yakıştıramadığım bir hareket.
    -daha birçok şey yazarım düşünsem ama en önemlisini yazıp kapatacagım. yeterince iyi orta kesemediği halde bunun da sezon başından beri milyon kere kanıtlanmış olmasına rağmen top sağ kanattaysa bile duran topun başına geçmesi. hem sağ beki ters kanadı savunmaya yolluyor onu bozuyor hem kötü orta açtığından rakipler kontraya çıkabiliyor hem de yerini almaya çalışırken oluşan düzensizlik yüzünden hem sağ hem sol kanadımız boş kalıyor. mesela coğu pozisyonda yedlin top dışarı çıkana rakip hücum net şekilde sonlanana kadar onun olduğu sol tarafı kapatmaya çalışırken kendisi orta sahada dolanırdı sağı da kapatmazdı. buna karşı çıkacak galatasaraylı yoktur çünkü her maç iki üç kez yaşadık. işin komiği kafayla attığımız son golü en son kerem gibi sene başından beri ilk kez korner kullanan adamla atmış olmamız. ama aanholt yüz kez denemesine rağmen olmadığını anlamamakta. ki ortaların gidişinden tehlikeli olamayacağını anlıyorsunuz.

    tüm bunları yapmasa ve sadece bir sol bek gibi oynasa çizgiye iyi inebilen bir oyuncu ve çok katkı verecektir ama yok işte. aanholt ya takımın tecrübeli oyuncusu olduğundan fazla sorumluluk almaya çalışıyor ya da takım arkadaşlarına pek güvenemediğinden bunu yapıyor ki iki durumda da gereksiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın