resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2029
    ligi hangi sırada bitirirsek bitirelim, an itibariyle hangi sırada olursak olalım, galatasaray için ilk tercihim olan antrenör, gerek 21 şubat 2022, gerekse de 2022-23 sezonu adına konuşuyorum. torrent'in florya'da olması hataydı ve hatayı sürdürmenin galatasaray'a zararı oluyor. pragmatist bir düşünce yapısı, kendisini florya'da görmeyi bize şart koşuyor. galatasaray antrenörü olmayı da sonuna kadar hakediyor kendisi, geçmişi ve başarıları ortada.

    bülent korkmaz-rize olayı olmasa da bu dediklerimi yazacaktım, yine yazıyorum. kimse kusursuz olmak zorunda değil, bırakın olmayıversin. herkes insan ve hatalar yapıyor. büyük kaptan birçok insana ters gelecek hareketi bu yaşında yaparken okan buruk çoğu kişiye yanlış gelebilecek hareketi 27-28 yaşında yaptı. başarılarını asla karalayacak şeyler değil bunlar, karalamamalı da.

    taraftarın görmek istediği efsane figürü subjektif bir konu, bu işin yazılı kuralları yok. insanlarda bizim istediğimiz kalıpların altına girmek zorunda değiller. camianın en büyük 3 insanınından birisi fatih terim, aysal'la ayrılık sürecinde bende dahil olmak üzere çok büyük bir kesim hocaya demediğini bırakmadı, ahımız varlar yazıldı, yazdık buralarda, farklı mecralarda. zaman her şeye ilaç oldu sonrasında ve imparatorumuzla birlikte yine düştüğümüz yerden ayağı kalktık.

    okan buruk da hatalar yapabilir, bülent korkmaz da yapabilir, doğal şeyler bunlar. aşırı tepkiler verilmemeli, hata varsa da insanlara 2. bir şans sunulmalı ki dip noktasındayız zaten, bulunduğumuz konumun daha dibi yok. 2007 yılında zico şampiyon olan son yabancı hoca, neden bu gerçeğin aksine hareket etmek zorundayız, neden zaten zor olan şampiyonluğa karşı işimizi daha da zorlaştıralım.

    ilk fırsatta takımın başına gelmesi gerekiyor. kadroya yapılabilecek bir şey yok ve benim bakış açıma göre bu takım umutsuz bir takım, geleceği yok, yine para harcanması gerekiyor. ancak gerek bu sene kalan maçlarda maksimum puan almak için, gerekse de seneye ligde kalabilirsek şampiyon olabilmek adına atılacak en mantıklı ve değerli kurşun kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın