resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 283
    hiç burada anlatıldığı kadar kötü olmayan, 22 yaşında kaleci. valla efsanemiz muslera'nın bize geldiği ilk yılı hatırlıyorum. 25 yaşındaydı ve ona rağmen hatalar yapıyordu. nitekim sorun değildi çünkü kalecilik yetenekle beraber tecrübe isteyen bir mevki, donnarumma gibi istisnalar hariç tabi :)

    şimdilik ortalama bir kaleci izlenimi verdi bana, yaşına göre iyi bir şey bu. ve yine yaşına rağmen güven verdiğini söyleyebilirim. kendini geliştirmeye devam ederse ileride prime muslera seviyelerine gelebilir. yepyeni bir ülke ve kültüre geldi, üzerinde biraz panik havası ve tedirginlik mevcut. önündeki defansla biraz iletişim sorunu olduğunu da düşünüyorum bu etmenleri de etkisiyle. ama bunlar rahatlıkla üstesinden gelinecek konular. temel kalecilik becerilerinin üstüne düşerse daha da iyi seviye gelir. kiralık geldiği takıma 1 ay içinde böyle bağlanması da çok hoş bir şey.

    umarım bir gün gerçekten prime muslera seviyesine gelir ve biz de "bir zamanlar bizdeydi bu adam" diye sevgiyle hatırlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın