resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 905
    21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçında ne kadar büyük bir profesyonel olduğunu göstermiş futbolcumuz. 1 seneden fazla forma giymeyip, ameliyat ile uğraşıp, psikolojik olarak resmen cehennemi yaşayıp, görme anlamında kayıp yaşamasına rağmen 90 dakikadan fazla maç çıkarıp futbolcu diyemesem de sürekli forma giyen bekimizden iyi oynamıştır. tam olarak hazır olmasa da kesinlikle maç oynayabileceğini kanıtladı bence.

    keşke o kaza yaşanmasaydı da omar son yıllarda özlediğimiz bek performansını gösterseydi. böyle bir profesyoneli bir de en iyi haliyle galatasaray'da izlemek isterdim. galatasaraylıyım diye geçinip sağlığı yerinde iken gram top oynamayanlara sporcu nasıl olunur sporcu ahlakı nedir dersi göstermiştir. ahlaklı bir sporcu hiçbir zaman üzmez diye düşünüyorum. aldığının karşılığını sonuna kadar veren her sporcuya büyük saygı duyarım. yeteneğin önüne ahlakı koyma sebebim budur.

    ben omar'a güveniyorum bu formayı hakkıyla terletecektir. kendisine galatasaray forması ile başarılar diliyorum. yarım kalan hikayemize tekrar devam ediyor ve sonunu da güzel bitirecektir. takımdaki diğerleri de sporcu nasıl olunur sorusunun canlı yanıtı yanlarındayken feyizlenirler diye düşünüyorum. umarım arda turan'ı, babel'i, feghouli'yi değil de omar'ı örnek alırlar. başkalarının 10 kere pes edeceği yerde pes etmemiş, alt seviyelerde değil direkt galatasaray'da futbola dönmeyi seçmiştir. zeki, çevik ve ahlaklı sporculardandır kendisi. yolun açık olsun omar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın