• 267
    çok uzun zaman sonra bu kadar kötü oyun izledim. puan alamıyorduk, yeniliyorduk falan ama bu nedir arkadaş. ayağımızda top dahi tutamadık. bu hallere mi düştük gerçekten?

    bazı oyuncuların aklı sahada değil, net. halil ibrahim dervişoğlu ne yaptı sahada mesela? arkadaşları isyan etti artık, biz ekranlarda gördük. statta olsa daha neler görürdük. ryan babel de 4-4-2'de olmaz. orta saha ikilinden biri zaten takıma maç eksiğiyle katıldı, formsuz. diğeri de sezon başından beri kötü oynuyor, formsuz. taylan antalyalı'nın psikolojik olarak maça hazır olduğunu düşünmüyordum ki yaktı takımı yine.

    hocanın tercihleri de kötü. muhammed kerem aktürkoğlu'nu 4-4-2 için biraz daha geriye çekip kaleden uzaklaştırarak bitirdi. zaten elindeki tek gol silahıydı. orta alanda berkan kutlu kullanmalıydı bir kere; bu seneki en formda orta alan oyuncumuz. yeteneği falan tartışılır; bir şey diyemem. hadi erick pulgar'ı kazanmak istiyorsun onu da oynat da bari kanatlarda orta sahaya katkıda bulunacak oyuncu tiplerini oynat da orta ikili orta alanda yalnız kalmasın. gerekirse patrick van aanholt'u oynat kanatta, babel'i oynatma mesela. emre kılınç'a ne oldu? hocanın geldiği ilk maçlarda parlamıştı, sonra bir anda kesildi. o da orta sahaya yardım edecek kanat tipini üstlenebilecek bir oyuncu tipi.

    yani cidden bu kadar yanlış bir kadro nasıl çıkabildi merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın