resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:60
Uyruk:Portekiz
  • 179
    dünya futbolundaki en önemli sportif direktörlerden biri olan, burak elmas yönetimi tarafından sportif danışmanımız olduğu iddia edilen kişi.

    --- alıntı ---

    sportif danışmanımız luis campos’un öneri ve yönlendirmeleri ışığında sayın sensibile’nin camiamıza katılması, sadece galatasaray’ımızı değil aynı zamanda türk futbolunu, içinde bulunduğu finansal çıkmazdan kurtaracak yeni bir yaklaşımın adımları olarak görülmelidir.

    --- alıntı ---

    kendisinin sportif danışmanlık göreviyle ilgili resmi bir açıklama yapıldı mı? bu anlaşmanın şartları nedir? tam olarak görev alanları ne olacak? bu soruların cevabını resmi bir ağızdan duymamız gerekmez mi? bu nasıl bir iletişim şeklidir?

    sonra sosyal medyada manipülasyon yapılıyor diye ağlamayalım. manipülasyon yapılmasının önüne geçmek için seçim öncesi şeffaflık sözü vermiştiniz. ne oldu ona? teknik direktörün maaşı, 2021-22 sezonu kış transfer dönemi transferlerimizin bedelleri, campos bilinmezliği, yeni sportif direktörümüzün anlaşma şartları? transfer sezonu bitince açıklayacağız demiştiniz hani nerede şeffaflık? son senelerde menajerlere ödenen ücretleri açıklayacaktınız nerede açıklamanız?

    güvenilirliğinizi tamamen yitirdiniz, istifa da bir hizmettir ama derdiniz hizmet etmek midir orası muamma!
App Store'dan indirin Google Play'den alın