• 17
    wasserman media agency, 1998 yılında los angeles merkezli olmak üzere, lew wasserman'ın torunu olan casey wasserman tarafından kurulmuştur. sonrasında bu şirkete bağlı olarak, wasserman football agency, 2006 yılında birleşik krallık merkezli sfx agency satın alınarak oluşturulmuştur.
    https://en.wikipedia.org/...asserman_Media_Group

    bir şirketin veya ajansın güvenilirliğini, onun büyüklüğünden veya müşterilerinden yola çıkarak anlamaya çalışmak, reklam filmlerinde oynayan aktörlere güvenerek ürün almaya benzer. o yüzden hikayeye, casey wasserman'ın, annesinin kızlık soyadını aldığı dedesinden başlayalım. yani lew wasserman'dan. lew wasserman, 1933'te music corporation of america'da düzenlenen etkinliklerde müşterilere oturacakları yeri gösteren bir eleman olarak başlıyor. sonrasında organizasyonlarda, şirkete bağlı sanatçılar için pazarlık yapmaya ve buna bağlı komisyon almaya başlıyor. bu arada lew, yasalardaki bir boşluğu farkediyor. anlaşmaların oyuncular yerine, menejerlik şirketleri üzerinden yapıldığında, ödenecek vergi miktarı azalıyor. 1962'de, önce universal records ve decca records satın alıp, sonrasında mca ile birleştiriyor. böylece şirket üzerinde de hak sahibi olarak 30 yıl boyunca yöneteceği şirketi de, 1990'da 350 milyon dolara satıyor.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Lew_Wasserman

    ancak, tam bu noktada bir durmakta fayda var. uzatmadan tarif etmek gerektiği için, amerika'nın uğur mumcu'su dan moldea, 1986'da lew wasserman, reagan ve chicago mafyalarına yakınlığı ile bilenen ve o mafyalar tarafından 'dünyanın en güçlü avukatı' olarak tabir edilen, sidney korshak ilişkisini ortaya çıkarıyor.

    kısaca özetlemek gerekirse;
    lew wasserman'ın aktörlerinden biri de ronald reagan'dır. ronald reagan'ın kaynağını açıklayamadığı bir serveti vardır (4 milyar dolar). lew wasserman sayesinde, reagan, screen actor guilds'in (oyuncular sendikası gibi düşünülebilir) başkanlığına mca şirketinin etkileriyle getirilmiştir. bu süreçte, mafyanın parasının hollywood sektöründe aklanması sidney korshak tarafından gerçekleştirilmiştir. bütün süreç, reagan'ı amerikan başkanlığına, mca ve ortaklarının inanılmaz miktarlarda para kazanmasına ve mafyanın parasının aklanmasına yol açmıştır.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Moldea
    https://www.moldea.com/MCA.html

    casey wasserman'ın dedesinden sonra, bir de babasına bakalım. jack meyerowitz veya son adıyla jack myers. kendisi, iş adamı olarak geçmekte ve çok bir bilgiye ulaşmak mümkün değil. ancak chicago mafyası chris petti'nin uyuşturucudan kazanılan 300 bin dolarını aklamaya çalışırken, içeriye sızan bir cia üyesi tarafından deşifre edilerek tutuklanmış.
    https://www.chicagotribune.com/...904040915-story.html

    yolculuğumuzda inişten önceki son durak jeffrey eppstein. burada ne kadar iğrenç bir yaratık olduğundan bahsetmeyeceğim. hakkındaki suçlamalardan en ağır olanı, küçük yaşta cinsel amaçlı insan ticareti. kısaca linki bırakalım.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

    eppstein'in 'black book'unda iletişim bilgilerini tuttuğu isimlerden bir tanesi de casey wasserman.
    https://epsteinsblackbook.com/...asey-laura-wasserman

    aynı zamanda, epsstein'in lolita express isimli bir uçağı da bulunmakta. uçakla ilgili bilgiler için aşağıda linki bırakıyorum.
    https://www.thesun.co.uk/...d-trump-private-jet/

    casey wasserman da, zamanında lolita express'in yolcularından. ancak, bu ortaya çıktığından beri bütün sosyal medya araçlarını iletişime kapatmış durumda. tabii, aynı zamanda kendisi olimpiyat sporcularının da şirketi üzerinden menajerliğini yürüttüğü için olsa gerek.
    https://twitter.com/.../1215384861067767809

    casey wasserman hakkında olan iddaaları da aşağıya link olarak bırakıyorum. iddaa oldukları için araştırmak gerekiyor.
    https://twunroll.com/article/1281334314370818049

    kendilerine, aleyna tilki ile anlaşarak, benim güvenimi kazanmadıkları için teşekkür ediyorum.*

    ışıtan gün ile wasserman ilişkilerine dair teoriler, neden ogan tarhan üzerinden yürüyor anlamış değilim. kendim de çok ilişki bulabilmiş değilim, ama alaka kurulacaksa, bunun fahri ecvet üstünden kurulması daha mantıklı gibi.
    https://www.gsgazete.com/...ni-cekti-h41618.html

    son olarak başka bir lolita express yolcusuyla, entry'i noktalayalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=JZveA-NAIDI
App Store'dan indirin Google Play'den alın