resim
Fatih Öztürk
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 897
    2013 2014 yıllarındaki transferler gösterilerek fatih terim rezilliğinin kapatılmaya çalışıldığı kaleci transferi. gerçekten inanılmaz. akıl almayacak bahanelerle transferi savunuluyor. 4.fatih terim döneminde yanlış hatırlamıyorsam 58 transfer yapıldı. 50-60 arasında bir şeydi. daha düne kadar takımda feghouli dışında fatih terim'in almadığı 1 tane bile oyuncu yoktu. bu arkadaş da röportajlarında fatih terim'i defalarca övdü. galatasaray maçlarında da iyi performanslar gösterince kendini galatasaray'a attı bir şekilde. başından sonuna kadar hatalı bir transferdi. aytaç gibi. oğulcan gibi. aytaç ve oğulcan bile takım bulabildi kendine alt lig bile olsa ama fatih'i isteyen bile olmadı babel gibi. sahi babel'e de yüklü bir ücretle 3 yıllık kontratı kim vermişti?

    velhasılıkelam biz fatih hocayı eleştiren sevenleri, hocanın her sene böyle transferleri olur evlat kontenjanından deyip geçiyoruz. görmezden gelip çok takılmıyoruz ama gerçekleri söylemedikçe daha fazla sevdiğini iddaa edecek fanatikleri savunabilecek inanılmaz sebepler bulunca insan dayanamıyor.

    tanım: galatasaray'a tek bir faydası dahi dokunmamış, oynadığı çoğu maçta puan kayıplarına direkt etki eden vasat altı kaleci.
App Store'dan indirin Google Play'den alın