resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 258
    yabancı sınırı gibi bir problem olmasa ve barcelona uygun bedellerle bize bırakacak olsa muslera sonrası dönem için düşünülebilecek bir potansiyeli var gibi, ancak dediğim iki şart da sağlanamıyor.

    barcelona ile belki bir orta yol bulunabilir. düşük bir bonservisle alınır, mesela 2-3m € verdik bonservisine aldık, barcelona çok yüksek olmayan bir geri alma opsiyonu olmadan bu bedellere bize vermez, 10m € seviyelerinde bir geri alma opsiyonuyla teklifi kabul etmeleri olası. ancak bu durumda bile barcelona'ya kaleci yetiştirmiş oluyoruz. sadece kiralık olduğu durumda zaten direkt barcelona'ya hazırlıyorsun adamı.

    4 yerli oynatmanın zorunlu olduğu yerde de yabancı kalecinin mantıklı olmadığının herkes farkında. iyi bir yerli santraforun, stoperin vardır, iyi bir yerli orta saha rotasyonun vardır, beklerinden biri yerlidir, o zaman yabancı kaleci belki düşünülebilir.

    ancak bizim iki as stoperimiz de yabancı, onların satışı sonrası da yine stoperlerden biri yabancı olur, biri yerli olur. yerli olarak belki ozan kabak alınabilir, emin bayram ve ışık kaan arslan zaten mecburen şans bulacak.

    beklere gelirsek ülke milli takım havuzunda bile doğru düzgün bek yok, sağ beklerden birisi elit sağ bek, zeki çelik, zaten alamayız. mert müldür'ün potansiyeli de çok yüksek, 10m € gözden çıkarmadan salmazlar. sol bek konusuna değinmiyorum ülkede sol bek yok zaten. yerli orta sahalarımız var ancak kimseyi tatmin etmiyor. berkan-taylan ikilisinden ben berkan'ı daha önde görüyorum ancak berkan da kaliteli bir orta ikilisinin yanında çok iyi bir 3. parça olacak isim. merkezi 2 kaliteli yabancı + 1 yerli şeklinde yapmak zorundayız. kanatlarımızın yerli kalitesi iyi, kerem-kılınç elde mevcut. barış alper gelişecektir, yunus akgün ads'den direkt 11 için dönecek zaten. kerem'i elde tutamazsak da sorun değil barış alper'i hazırlarız oraya. yerli santrafor konusuna gelirsek o da yok, milli takımda hala burak yılmaz oynuyor. belki ali akman'da bir potansiyel vardı ancak onu da kaçırdık.

    özetle bu planlamanın içinde kaleci yerli olmak zorunda. tekrardan kiralamak gibi bir saçmalığa girişmeden muslera'nın arkasına okan kocuk-batuhan şen ikilisini hazırlamalıyız veya bir şekilde doğan alemdar'ı çözmeliyiz. yabancı kaleci macerasına gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın