resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2005
    2001'deki, ersun yanal'in tesvik primi soyunma odasina geldi dedigi ankaragucu macini statta izlemis hicbir galatasaray taraftarinin gelmesini istemeyecegi eski futbolcu.

    sadece bonservissiz gidip kulubu maddi anlamda 3-5 milyon zarar ettirmedi, takimin garanti olan 5.sampiyonlugunu ve planlamasini satti emre ile ikisi. ahmet bulut'u turk futboluna kazandirmalari, haliyle menejerlik sistemini, para aklama ve komisyonu cebe atmayi turk futboluna sokmalari da ayni doneme denk gelir. aslinda turk futbolunun su an icinden cikilmaz hale gelmesinin sebebi emre ve okan dersek sanirim biraz iddiali olsa da cozulme noktasi ikisi oldugu icin yanlis da olmayiz.

    su an bayren munih gibi takiliyor olabilirdik, eger emre ve okan adam gibi takimi sampiyon yapip para getirerek bir sonraki sene gitseydi. bir sey olmaz kimler gitmediki dediginiz kisi benim gibi bir cok taraftar icin affetmesi neredeyse imkansiz biri. 2006'da gelmesi de hakan sukur'un lobisiyle oldu, taraftar affettigi icin gelmedi. hatta geldikten sonra da kimse sahiplenmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın