resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2003
    okan yanli$ hatirlamiyorsam fanatik degil ise de, be$ikta$ taraftari. trabzonsporlu soner tarafindan ayaginin kirildigi maç dün gibi hafizamda. ayni $ekilde menajerin oyununu gelip, bonservis kazandirmadan emre ile inter'in yolunu tuttuklari gün gibi. ancak $öyle bir $ey var, okan inter'e gittiken sonra 2006 veya 2007'de tekrar galatasaray'a geri döndü ve burada futbolu birakti. liverpool'a beyaz forma ile uzaktan golü bile var.

    $imdi gelelim, okan iyi bir antrenör mü? valla iyi mi, kötü mü bilmem ama torrent'ten iyidir, orasi kesin. ancak torrent ile anla$ildi ve sözle$mesi fesih edilirse 2 küsür milyon tazminat ödenir dedikodulari dola$iyor ortalikta. adamin 1.5 yillik sözle$mesi var ve açikçasi bu i$ için kimse ne kadar aldigini bilmiyor.

    bence galatasaray sezon sonuna kadar kendisi ile idare eder. sonrasinda önce burak elmas istifa'ya zorlanir, yerine muhtemelen fatih terim geçer ve hoca olarak da gattuso gelir.

    eger, burak elmas istifa etmez ise de 22-23 sezonuna okan buruk ile ba$lariz, burak bey'de torrent hocanin tazminatini kendi cebinden öder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın