resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2001
    yolun ortasında mevcut başkanla ego savaşına girip kaybeden ve bunun acısını da mevcut durumda taraftar ve camiaya keserek dönemin federasyon başkanı ile güle oynaya sözleşme imzalayan efsane teknik direktörümüz bile döndü geldi. son gelişi öncesinde yeminler etmişti, ceketler asmıştı hatırlayın. yine ego savaşlarına girdi sonraki başkanı ile de. eğer doğru ise canı ile cebelleşen başkana geçmiş olsun ziyaretine gitme nezaketinde bile bulunmadı. sözlüğün yarısı ardından ağıtlar yakıyor. yarısı adını bile anmak istemiyor. çünkü unutulmaz başarılar da yaşatan o. tek başına mı yaptı peki bunu? bu camia uefa kupasını bir kişinin bireysel performansı ile almadı.

    peki okan buruk ne yaptı? bu takımın altyapısından yetişti. ayağının kırıldığı an hala canlı canlı gözümün önünde. futbol hayatı bitti dediler. küllerinden doğdu. camianın en değerli kadrosunda görev aldı. ter akıttı. emek verdi. bırakıp gitti denen sezonda 27 yaşındaydı. köprülerin altından çok sular aktı. biz zaten vedaları becerebilen bir camia değiliz. büyük kaptan bülent korkmaz da sitem dolu camiaya. boş verin şöyle yaptı böyle yaptıyı. eğer gerçekten iyi bir galatasaraylı ise ki benim bundan şüphem yok bırakın geçsin takımın başına. bıraktı gitti, şampiyonluğu sattı diye suçladığımız günleri telafi etmek için bir şansı hak ediyor.

    okan futbol olarak bakıldığında, bülent korkmaz'la birlikte etrafında kenetlenilebilecek iki katakterden biri benim gözümde. hatta isterim ki okan hocamız olsun, bülent korkmaz da yine futbol yapısı içinde çok önemli görevlere gelsin. onların camiaya sitemleri olduğu kadar çağırıldıklarında tüm maddi menfaatleri bir kenara bırakıp gelecek sevgileri de var ben buna eminim. hatta borçları da var. ikisi birlikte bu yapıda yer alsın. biliyorum son paragrafta yazdıklarımın gerçekleşme ihtimali yok ama keşke olabilse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın