resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1999
    2022-23 sezonunda sadece ligde yarışacağımız ortada ve sırf bu durum için bile galatasaray’ın başında yer alması hayati derecede önemli, mutlaka galatasaray’ın başına geçmesi gereken antrenör.

    fener ve bjk bir şekilde avrupa yarışı içindeler ve bizim 2021-22 sezonunda yaşadığımız gibi çok erken bir şekilde sezonu açabilirler. trabzon avrupa’da yıpranacak edecek, hiç olmayacak bir fırsat şampiyonluğu yaşayabiliriz, tabi bunun için öncelikle 2021-22 sezonunda ligde kalmamız gerekiyor.

    bu yarış işi moral işi, insanlara mesaj verme işi. lige sert başlarsan bir şekilde kendini ileride bulabilirsin.

    3 senedir kupa yok, 2 adet kadıköy galibiyeti dışında yerel hiç bir türlü mutlu olamamışız, 2021-22 sezonunda ise her anlamda dipteyiz, her geçen hafta daha da dibe gidiyoruz.

    galatasaray’ın fantezi yapmaya, inatlaşmaya, zaman kaybına bir gıdım gücü yok, olmamalı. pragmatist olmaya davet ediyorum ben yönetimi, herkesi. galatasaray diz çöktü ve kendisini kaldıracak birisini arıyor. torrent ve mevcut yönetimle bu işi gitmeyecek, mevcut oyuncu grubuyla da gitmeyecek.

    okan buruk günümüz adına atılacak en mantıklı kurşundur. elbette ki başarısız olabilir ama kendisinin göreve gelmesi en doğru hamle benim için. lig şampiyonu, kupa şampiyonu ve uluslarası alanda da, özellikle şampiyonlar ligi, ortaya bir şey koyabilen tek hoca da kendisi.

    tek çekincem 2021-22 sezonunda oynanacak 2 derbi ve derbi kaybederse yaşanacaklar bizim adımıza. ama bunları düşünmeye maalesef ortam yok, önce ligde kalmalı sonrasında da yarışmacı ruha ulaşabilmeliyiz. umarım yollarımız birleşir, kimse mükemmel değildir ve insanlar ikinci bir şansı hakederler, haketmeliler de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın