resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1982
    gelse ileri vadede ne vereceğini bilemem ama şu ana kadar başardıklarıyla galatasaray teknik direktörlük koltuğunu daha fazla hak eden 2. bir isim yok. daha önce yazdığım gibi fatih terim'i göndermek bir tercihtir. bence sezon başında yapılmalıydı, sezon ortasında kesinlikle ve kesinlikle yapılmamalıydı ama dediğim gibi tercihtir! ancak hemen sonrasında yaşlılığına kadar üst düzey liglerde yardımcı hoca yancılığı yapmaktan başka vasfı olmayan bir isme yönelmek, türk olsa da belli ki bu ligin dinamiklerinden hiçbir haberi olmayan kabiliyetsiz bir yöneticinin tavsiyesine uymak düpedüz aptallıktı. sezon başında fatih terim gönderilip yerine okan buruk, çağdaş atan, ömer erdoğan veyahut kaliteli bir yabancı hoca getirilse kesinlikle desteklerdim.

    tekrar okan buruk'a dönersek insanlar sadece başakşehir performansı ile hatırlıyor bence ama daha önce antep, göztepe, rize ve akhisar ile başardığı çok daha olağanüstü başarıları herkes görmezden geliyor. kısa sivas dönemi harici başarısız olduğu bir takım, elndeki oyunculardan maksimumunu almadığı bir sezon performansı hatırlamıyorum.

    20 yıl önce yaşananlardan mütevellit gurur yapıp "galatasaray'a kesinlikle istemezük" diyenlerin de bu takımın kadrosunda silahıyla hastane basan, ülkenin dönüm noktası olan referandum seçimlerinde iktidar yalakalığı yapan, mikrofonu her karşısına tuttuklarında galatasaray taraftarına üstten bakıp bize ders vermeye kalkan arda turan'ı da ne kadar çabuk benimsediğini hatırlatmak isterim. ünlü düşünür ilkkan'ın söylediği gibi: fazla gurur göte vurur demiş olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın