resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1968
    fatih terim'den sonra galatasaray'ın başına geçmesini istediğim isimdi. halen daha istiyorum.

    herkes tutturmuş ankaragücü* maçından bahsediyor. yok işte bilerek kırmızı kart gördü ve üst üste 5. şampiyonluğumuzu engelledi de falan da filan...

    bu adam 2000'in temmuz ayında gelip, 2001'in mayıs ayında takımını satmadı kardeşim, 1992 yılında altyapıdan çıktı ve 2000 yılına kadar galatasaray formasıyla tam 6 lig şampiyonluğu, 5 türkiye kupası şampiyonluğu, 1 uefa ve 1'de uefa süper kupası şampiyonluğu yaşadı. kariyerinin hemen başında ayağını kırdı ama aslan gibi de toparladı. yani 2001 senesinden bahsetmeden önce, geriye bakıp helal olsun demesini de bilin.

    fatih terim bu kulübün efsanesidir, imparatorudur ama uefa süper kupası maçına çıkmadan önce neden alelacele fiorentina'ya gitti diye sordunuz mu kendinize? 2013 yılında o dönemki 1 numaralı düşmanımız olan yıldırım demirören ile kol kola girerek güle oynaya fotoğraf çektirip sözleşme imzalamadı mı? bu durum hocanın galatasaraylılığından bir şey mi götürdü mü? hayır götürmedi.2. gelişinde her ne kadar başarısız olsa da, 3. ve 4. gelişinde üst üste 2 kez lig şampiyonluğu yaşadık. ee?

    bugün arda ile okan buruk karşılaştırılması yapıldı işte arda turan şöyle galatasaray'lı, böyle delikanlı; okan ise takımını sattı falan filan hayırdır ya? formamızın rengine o**spu rengi diyen bir insan, okan'ın yanında ne ara büyük galatasaraylı oluyor?

    okan buruk, eylemleriyle veya cümleleriyle hata yapmış olabilir ama bu onun galatasaraylılığından bir şey götürmez. dediğim gibi formamız altında ayağını kıran, nice şampiyonluklar yaşayan kadronun içerisinde yer alan, hatta 2. gelişinde de lig kupası şampiyonluğunu tadan birisinin galatasaraylılığını kimse sorgulayamaz. hele hele galatasaray için hiçbir şey yapmamış klavyeciler hiç sorgulayamaz!

    edit: yazım hataları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın