resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1955
    kendisinin gelmesi önce ışıtan gün denen beşiktaşlı, galatasaray’ı içerden vurmaya gelmiş, sapıklığı kanıtlanmış “insan”ın gitmesi demek. fatih terim’i yarı yolda bırakan burak elmas muhtemelen başka hesapları ve korkusu olduğu ışıtan gün’ü bırakır mı, bırakabilir mi, buna gücü yeter mi bilmiyorum. yoksa “okan buruk ile çalışmayacağım” falan demiş olması hiçbir şey değiştirmez. adamın 6 ay içinde söylemediği yalan kalmadı, taraftarı salak yerine koymadığı bir konu kalmadı… bu mu olacak derdimiz?..

    32 yaşında biri olarak okan buruk ile ilgili eski mevzulara sağlam galatasaraylı büyüklerim kadar hassasiyet duyamıyorum. okan’ın başakşehir şampiyonluğunu da kesinlikle baz almıyorum ancak aynı yıl şampiyonlar ligindeki oyun felsefesi ve oyununu ve daha önceki akhisar performansını, son yıllardaki duruşunu göz önüne aldığımda şuan için tüm rüzgarı tersine çevirecek tek kurtarıcımız olduğunu düşünüyorum.

    gönül ister ki büyük kaptan bülent korkmaz gelsin, birkaç sene sabredelim o da seviye atlasın yeni bir bayrak hocamız olsun hiçbir zaman bir fatih terim çıkmayacak olsa da… ancak bülent korkmaz da birkaç puan kaybı ve kötü oyundan sonra yerden yere vurulacağı, çok ciddi baskı altında olacağı için okan buruk çok daha doğru bir iş olacaktır. okan gelir, mayıs’ta da burak elmas yönetimi de giderse galatasaray’ın geleceği kurtarılır. yeni gelecek her yönetim de okan hocaya şans verecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın