resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1952
    takımın başına geçtiği anda ilk maçta takım biraz hareketlenip reaksiyon gösterecektir büyük ihtimalle. uefa avrupa ligi'nde oynadığımız geçiş futbolunun üstüne gidip, takım içi özgüveni de sağladığı anda takım yukarılara doğru ivmelenecektir. bir galibiyet serisi yakaladığımız anda da konferans ligi potası için son haftalarda yarış verebiliriz. uefa avrupa ligi'nde de şanslı bir kura ile bir tur daha geçebiliriz belki.

    an itibari ile 29 puandayız. üçüncü ve dördüncü sıradaki adana demirspor ve başakşehir fk 40 puandalar. 11 puanlık bir fark var. yine bugün itibariyle 13 maçta alınabilecek 39 puan var. 30/39 yapsak 59 puanla konferans ligi ihtimali var, belki az bir farkla potayı kaçırırız.

    https://gss.gs/U1t.jpg

    doğru taktik ve doğru hoca ile bu fikstürü bu şekilde geçerek 27 puan alabileceğimizi düşünüyorum. belki daha fazlası da başarılabilir. başakşehir, konya ve beşiktaş maçlarından da 3 puan alınabilir, üçü de uçan kaçan uzay takımı değiller. ben biraz daha gerçekçi yazmak için bu şekilde yazdım. hatta kadıköy deplasmanından bile yine 3 puanı çıkarıp geleneği devam ettirebiliriz. okan buruk bunu başarabilecek potansiyele sahip. olur da takımın başına geçtikten sonra ligi bu ve benzeri bir şekilde bitirirse ben başarılı sayarım. galibiyet almayı unutmuş takımı son haftalarda avrupa potasına sokmak kolay iş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın