• 1568
    tarihin en kötü yönetimi olma yolunda çok büyük bir hızla yol alıyor.
    yabancı kontenjanı bahane edilerek alınamayan gedson fernandes ortada iken sağ bek mevkisinde iki tane yabancı futbolcu bulundurmak. üstelik maalesef biri göremiyor.
    oynayamadığımızın ayan beyan ortada olduğu pas futbolundan şikayet edip biraz da bu oyun sebebiyle başarısız olmuşken teknik direktör değişikliğine gidip yine pas futbolu oynamaya çalışmak ve pas futbolu oynatan bir yardımcı teknik direktörü getirmek.
    orta saha eksikliğini nihayet teşhis edip devre arasında sınırlı sayıda oynayabilecek bir orta saha transfer edip bu transfer ettiğin orta sahayı ilk iki maç sayılı dakika içerisinde oyuna almak.
    gol atsın seni kümede tutsun diye aldığın devre arası transferi eski golcünü oyunu rakip sahaya yıktığın dakikalarda oyundan alan bir teknik direktörü takımı kurtarsın diye takımın başına getirmek.
    gençleşme , yeni bir takım kurma adına yola çıkılan sezonda batefimbi gomis, feghouli, babel forvet hattıyla maça çıkmak, ayrıca takım ve taraftar ile bağları kopmuş taylan ve berkan ikilisi yerine oynayabilecek belki de yegane genç futbolcunu üstelik bedava üstelik deneyemeden bile avrupa’ya kaptırmak.
    kulübün efsanesi olduğu herkesçe kesin kabul gören bir teknik direktörü gönderebilirsin bunda sorun yok. ama öyle bir gönderirsin ki onore ederek , seveni sevmeyeni memnun ederek, arkadan iş çevirmeyerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın