resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1179
    galatasaray'da ilk 5 resmi maçında galibiyet alamayan ilk ve tek teknik direktördür.

    bir sen eksiktin terim'in arkasına saklanmayan, 5 maçta galibiyetin yok, tuzla'dan 6 yemişsin hala daha konuşurken utanmıyorsun, yüzün kızarmıyor. senin birilerinin yardımcılığını yaptığın yaşlarda fatih terim kendi rekorlarını egale ediyordu. kenara fatih terim'in cekedini assak beş maçta senden fazla puan toplardı be. adını anamıyorsun zaten de bir gün anarsan da besmele çek önce. avrupa'da tarih yazan, ligde 5-6 maç hariç hepsinde rakibinden oyun olarak üstün olan, ligin en çok pozisyona giren, en az pozisyon veren takımını 5 haftada ne hale getirdin. beden antrenörü dediğimiz riekerink'le bile kıyaslanmazsın.

    https://twitter.com/...VqrfzSqNSRg&s=19

    12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçını kupada elendiğimiz 28 aralık 2021 galatasaray denizlispor maçına benzetmiş bir de. ulan o maçta kaçanlardan yarım saatlik salako videosu çıktı be aklımızla alay mı ediyorsun?

    https://twitter.com/...RPLJeFzFeUA&s=19

    guardiola'yı bir kez daha takdir ettim sana rağmen bu kadar başarılı olduğu için. 60 yaşında 50 galibiyeti olmayan adamı başımıza teknik direktör diye reva görenler utansın... o 2.8 milyon euroluk tazminatı da sorumlular cebinden ödesin bir gram onurları şerefleri haysiyetleri varsa.

    seni getiren burak elmas'la, ışıtan gün'le elele tutuşup defolun gidin bu takımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın