resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1176
    https://twitter.com/...Fps9H4Vk2mw&s=19

    12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçından sonra normal şartlarda doğru, küme düşme potasındaki bir büyük takım için yanlış konuşmuş kişi.

    evet, fatih terim zamanında da galatasaray yayından çıkmış ok gibi oynuyordu. hâlâ da öyle. sonuçta burada rezalet oynanan maçlardan sonra "ama bakın 5743298527 tane pozisyon bulduk, gol atamıyoruz, aslında iyiyiz" diye çocuk avutacak değiliz. yıllardır bu masallarla uyudu taraftar zaten. fatih terim de "ceza sahasına getiriyok da atamıyok, napak?" diyordu, torrent de aynısını diyor. ceza sahasına kadar getirip atamıyorsan ona yönelik çalışıp bunu düzelteceksin. teknik adama gerek yok ki o zaman. yani tamam, torrent ne kadar haklı olsa da bu puan durumunda her şey lafontenden masallara dönüyor. çünkü fatih terim zamanında olan ne varsa tam gaz devam ediyor, değişen bir şey yok.

    ama işin kötüsü suçu üzerinden atmaya çalışan kişiler. fatih terim de son zamanında buna dönüşmüştü. ama beş senedir takımın başında olduğu için artık kerhen "hata varsa (burası vurgulu) bana ait ama..." diye cümleler kuruyordu. gerçi torrent sonuçta dış kapının mandalı, o "banane lan, ben parama bakarım" dese de karnı ağrımaz ama fatih terim diyince iki katı kötü oluyordu.

    elhasıl istediği kadar doğruları yapsın, bu takım galibiyet almaya başlamadığı sürece her şey yalan. madem bu durumu bilerek geldin, ona göre önlemini alacaksın. yok öyle "ceza sahasına getiriyok, atamıyok, nabak?" demek. bunu fatih terim de diyordu zaten. ben de hoca olsam ben de derim. teknik adamın sorumluluk alması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın