resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 903
    kendisi hakkında şöyle bir tespitim var ve bence bunu gelecek transferlerimizde de düşünmeliyiz:
    şimdi biz pva'yı tecrübeli bir sol bek diye aldık ama bu tecrübenin kaynağı nedir? şöyle ki galatasaray takımının bu sezon en büyük sorunu winner oyunculardan oluşmuyor olması. bu yüzden kazanmamızın daha az beklentide olduğu avrupa maçlarında iyi oynarken anadolu kulüplerine karşı ise ciddi anlamda sönük kaldık. çünkü kazanmayı bilmek gibi bir gerçek var ve bizim takımda oyuncuların geldikleri yerler düşünüldüğünde bunu bilen oyuncu sayısı cok az. bu bağlamda bana göre phil foden pva'dan cok daha tecrübeli bir oyuncudur. çünkü pva'nın tek işi kapanıp kontra yapmak olan bir takımda oynadığı ligde şampiyon takımın kazanan ve kazanmayı bilen oyuncusudur, çok daha genç olmasına rağmen.

    bu bağlamda oyuncunun yaşına bakmaksızın kariyerinde oynadığı takımların herhangi bir kulvarda kazanmayı bilen takımlarda oynadığına dikkat etmemiz lazım. özellikle tecrübeli olarak düşündüğümüz oyuncular için. hayatı boyunca kapanarak oynamış bir oyuncu galatasaray'a gelip kazanması gereken bir takımın oyuncusu mental olarak kolay kolay olamadığı gibi oyun stilini de uyduramıyor.

    en basitinden gomis'i düşünün. kendi liginin baş takımlarında oynamış bir adam gittiği her yerde fark yaratıyor ve bunun takıma da etkisi oluyor. kazanmayı biliyor çünkü. bilmek zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın