resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 585
    geldiğinden beri sezon başından beri yediğimiz gollerin çoğunda, bir şekilde rakibin atamadığı pozisyonlarda da hep kendisi var. hep boşluğa markaj yapıyor. kenardan gelen her ortada, her pasta kendisi ceza sahasındaki adamı tutmak yerine topa baktığı için bol bol gol yiyoruz. sosyal medyada da gördüm rakip ortadan gelirken uzun top attığında kendisi birden öne çıkıp ofsayt kuralını uyguluyor. birkaç kere de başarılı uyguladığı için övülmüş.
    ancak felaket bir pozisyon alma sıkıntısı var. kendisinin oynadığı herhangi bir maçta gol yememek zaten mucize olur. orta saha ya da beklerin yapabileceği bir iş değil bu. altıpas denilen yere özellikle kenardan; yerden ve havadan gelen toplarda kendisi topun kaynağını izlediği için bol bol gol yediriyor.

    tabi danimarkalı olması, yüksekçe bir bonservis ödenmesi, bizdeki hemen herkes pasif olduğu için hakeme itiraz etmeleri göze futboldan anlamayanlar için hoş gözüküyor ama değil. arkadaşta baya baya sıkıntı var. tekrar ediyorum kendisinin oynadığı maçlarda gol yememek mucize gibi bir şey. çünkü kendisi en tehlikeli alanda en önemli oyuncuyu markaj etmek ya da oyuncunun arkasına geçip hareketlerini kontrol etmek yerine topa bakıyor, hücumcunun nerede olduğu hakkında bir fikri bile yok. rakipler de bu şekilde bomboş kalıp gol atıyor. önemli bir sıkıntı yaratıyor. hakeme itiraz ediyor, görece genç, ambalajı güzel diye bu oyuncunun ciddi eksiklerini görmemek galatasaray futbol kulübüne ciddi zararlar veriyor ve bence daha çok verecek. taraftarın bunu kabullenmesi bir seneyi bulur çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın