resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 239
    6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçı'nda benim de beğendiğim ama beklentilerimi yükseltmekten imtina ettiğim kiralık kalecimiz.

    her şeyden önce ismail çipe gibi bir karabasanın ardından profesyonel lisansı olan herhangi bir kaleci kalemize geçse zaten oh çekecektik. kaldı ki pena ilgili maçta hatasız oynamadı. doğru yaptıkları çok daha fazlaydı, hakkını verelim.

    öte yandan yabancı sınırı düşünüldüğünde muslera sonrası kalecimizin yerli olması için koşullar zorlanmalı. 6 yabancı hakkının birini kaleciyle doldurmamız için o kalecinin muslera'nın prime zamanlarını görebilecek potansiyelde bir isim olması gerekiyor. pena hakkında bu yargıya varmak için çok çok erken. hatta bizde kirada geçireceği 4 ayın sonunda bile uzun vadeli planlara pena'yı dahil etmek için yeterli fikre sahip olacağımız şüpheli.

    son olarak, pena'nın opsiyonsuz kiralanmış olması önemli bir faktör, ki barcelona a takımının yedek kalecisi olmasının düşünüldüğüne dair açıklamalar vardı bizle adı geçiyorken. barcelona; cillesen, bravo, neto gibi kalecileri kulübede tutmuş bir takım. pena bizde parlarsa barça'nın bize bonservisini vereceğine pek inanmıyorum.

    o yüzden pena'yı muslera dönüp formunu bulana kadar kalemizi koruyacak emanet bir kaleci gibi görmeye çalışacağım. yoksa bir gedson bekleyişi daha kaldıracak mecal bende kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın