resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1035
    fatih terim istemediği halde mobbing uygulanarak zorla yardımcısı yapmak için görüşülen, hoca sonrası yerine geçer diye plan yapılan, takımın başına geçtiği andan itibaren herhangi bir olumlu ivme, bir kıpırdanma gösterememiş olan hoca.

    4 maçta 1 beraberlik, 3 mağlubiyet, 1 puan, 0.25 puan maç başı ortalama. bu süreçte kalemizde 10 gol görmüşüz, 5 gol atmışız. fatih terim dönemine oranla maç içi istatistiklerde de geriye gidiş olduğu çok net görülüyor, artık çok daha az gol pozisyonuna giriyoruz ve çok daha fazla pozisyon veriyoruz.

    ben sezon ortasında bir takımın başına geçip de takımda herhangi bir kıpırdanma yaratmayan hoca hatırlamıyorum. mustafa denizli bile son galatasaray döneminde takıma bir hareketlenme getirmişti, 2. maçında 3-0'lık bir bursaspor galibiyeti almış mesela. üç aylık görev süresinde 22 maçta 11 galibiyet 6 beraberlik 5 mağlubiyet almış.

    torrent ile devam ettiğimiz takdirde bu takım çok net küme düşer, daha önce de yazdım, yineliyorum. bu adamın çapı fatih terim'in yardımcı antrenörlüğünden öteye gitmez. acil bir şekilde yolları ayırıp, futbolcuların mental çöküşünü toparlayacak, bir baba şefkatiyle yaklaşacak bir hoca ile anlaşmamız gerekiyor. prandelli sonrası hamza hamzaoğlu dönemini hatırlayın, çok kısa sürede takımı ne hale getirmişti adam.

    prandelli döneminde 4-0'lık dortmund mağlubiyeti, 4-0'lık başakşehir mağlubiyeti, tekrardan 4-1'lik dortmund mağlubiyeti, 3-0'lık trabzon mağlubiyeti, 2-0'lık anderlecht mağlubiyeti gibi bir süreci peş peşe yaşadık, takım kırılmıştı, günüzümüzdeki gibi bir süreç yaşıyorduk. hamza hamzaoğlu 1 aralıkta takımın başına geçti, ilk maçına 3 aralıkta çıktı, eskişehirspor'u kupada 4-2 yenerek başladı, takıma bir özgüven aşıladı, sonra ligde akhisar'ı 2-1 yendi, konyaspor'u 5-0 yendi, balçova'ya kupada 9 tane attı, mersin'i 3-2 yendi, kupada diyarbakır'ı 4-1 yendi, gençlerbirliği deplasmanında gelen beraberlik sonrası olimpiyat deplasmanında lider beşiktaş'ı 2-0 yendi. bu süreci bir ay içerisinde yaşadı, bir ayda takıma böyle bir etki etti adam.

    https://gss.gs/81i.jpg

    acil bir şekilde böyle bir etki yaratacak yerli bir hocayla, bence şu an için en uygun isim bülent korkmaz, acilen anlaşmamız gerekiyor. tabi ki en başta yapılması gereken fatih terim ile sezonu bitirmekti, ancak madem böyle bir akıl tutulması yaşadınız ve hocayı yediniz, yerine de doğru ismi getireceksiniz.

    bakın ciddi söylüyorum, işin şakası kalmadı, düşeriz. alanya maçıyla ilgili bir entry girmiştim, hoca konusuna değinmiştim, en ofsayt entrylerim arasına girmişti. (bkz: #3330812)

    muhtemelen entrynin sonlarına doğru yazdığım yerli hocalar yüzünden ofsaytlandı. hala mantıksız bir şey söylediğimi düşünmüyorum. camianın içinden olan bülent korkmaz, tugay kerimoğlu gibi isimlerle anlaşamadığımız takdirde herhangi bir yerli hocayla sezonu, "geçiş dönemini" tamamlamanın torrent ile devam etmekten daha iyi olduğunu söylemiştim, hala aynısını söylüyorum. yarın takımın başına yılmaz vural'ı getirin, 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçında 5 gol atarız, öyle etki eder bakın şaka yapmıyorum. ben dome'nin bu maçı kazanacağından hala şüpheliyim.

    işin şakası kalmadı, bir an önce görevine son verilmeli. fatih terim'e sabredilmeyen ortamda, kanayan yaraya acil müdahale yapılması gereken yerde hiç bir hocanın 0/4 yapma hakkı yoktur, yaparsan görevine son verilir. burak elmas yönetimi an itibariyle gururuna yediremeyip bu kararı alamıyor, bir de maddi yükü var. dome ve ekibinin tazminatı için de galatasaray'ın kasasından bir kuruş para çıkarsa da en ufak hakkım varsa helal değildir, genel kurul da bunun hesabını sormalıdır. sen efsaneni arkasından iş çevirip gönderdikten sonra hangi mantıkla bu profilde bir hocaya 2.5m €'luk kontrat yapıyorsun, aklım almıyor gerçekten. fesih geldiği anda sayın başkan burak elmas ve sayın ışıtan gün ikilisi bu tazminat bedelini galatasaray kasasından bir kuruş çıkarmadan ödemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın