resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1026
    6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçında tek majör hatası arda turan'ı oyuna almak olan teknik adam.

    maçta özellikle dikkat ettiğim iki şey oldu.

    birincisi, belli bir hücum pres planı denenmiş ancak bu plan ya tam anlaşılamamış ya da orta saha yeterli olmadığı için kadük kalmış göründü. maç boyu yer yer denendi ama neredeyse hepsinde alanya tek pasla presi kırıp atağa çıktı. yani başarılamamış bariz bir plan vardı.

    ikincisi, her ne kadar geriden pasla çıkma devam etse de bugün birinci bölgede bu sebepten bir top kaybedilmedi zira kaleci peña durumu anladığında babel'e şişirip topun hiç değilse ikinci bölgede bulunmasını sağladı. babel de bazısını aldı bazısını kaptırdı.

    alanya'dan tek gol yemiş olmak kötü sayılmaz. daha geçen hafta hatay'a fark atan bir takımdan bahsediyoruz. bu kadar morali çökmüş bir takımın alanya'dan puan alması başarı olmasa da idare eder.

    ancak bu skor işi böyle gitmez. bir an önce galibiyetlere başlaması lazım. çünkü sen ne kadar taktik deneme yaparsan yap galatasaray kazanmak zorunda. bu işin bahanesi olmaz. buraya gelirken ne olduğunu bilerek geldin. burada sneijder'ın gidişini belhanda'ya çakıp adam gidene kadar dövdüler. fatih terim'den sonra seni her türlü döverler. içerideki ilk maçta da galibiyet gelmezse maç sonu 30.000 kişi istifa diye bağırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın