resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1022
    (bkz: 6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçı)

    buram buram baskı altında olan teknik direktör. televizyon başından bile hissediliyor bu. bugün resmen bir kaza golü yemeyelim de, bir puan da olsa alayım kafasındaydı sanki. takımın olduğu gibi kendisinin de özgüveni, morali düşük görünüyor.

    * oldukça önemliydi. kazansaydık bize fena halde moral olacaktı. son 10 dakikada yaptığımız saçma sapan hatalar yüzünden mağlup geldik, hala öfkeliyim. bugün de 6 şubat 2022 alanyaspor galatasaray maçı berkan bomboş kale yerine dağlara taşlara vurdu, galibiyetten etti bizi.

    torrent'ten ümitli değilim. iyi bir hoca olduğunu ya da olabileceğini pek düşünmüyorum. ama bu adamın başına gelenlere de üzülüyorum. burak elmas tam bir fanteziye kaçarak kendisini yangının ortasına attı. taraftar sanki fatih hocayı torrent göndermiş gibi daha ilk günden adama yüklendikçe yüklendi. üstüne üstlük bir de maçlarda başımıza gelen saçma sapan şeyler...

    umarım önümüzdeki hafta galibiyetle tanıştırır bizi. galibiyete çok ihtiyacımız var. şu şanssızlığı kırıp atmalıyız artık. özgüven lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın