resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 864
    kendi potansiyeline erişmeye başlayan oyuncu. bunu bu gevşek gevşek kitap okumasıyla dalga geçenler de görüyordur umarım. bu sözlükte başlığında kitap diyince 3 sayfa sonuç çıkıyor, gerisini siz düşünün.

    modern yaşam tarzıyla, iyi konuşmasıyla, kitap okumasıyla, ahlakıyla her konuda sporcu gibi sporcu. genç türk futbolcularının örnek alması gereken biridir enes. her oyuncunun uçması kaçması, senede 20 30 gol atması gerekmiyor. adam yıllardır avrupada düzenli forma bulabiliyor. la liga seviyesinde bir oyuncuyu küçümsüyorlar resmen.

    kendi standartını koruyabilen, belli bir seviyede devamlılık gösteren, yıllardır avrupada tutunabilen oyuncu iyi oyuncudur. enes de bunu çok iyi başarıyor. her oyuncu liverpoolda, real madridde oynamak zorunda değil iyi olmak için. önemli olan enes diyince boş oyuncu değil, iyi de maçlar çıkarıyor izlenimini verebilmesi. şimdiye kadar da bunu başarıyla yerine getirdi.

    iki kelimeyi bir araya getiremeyen, cahilliğiyle övünen, dar dünyalarındaki futbolcu profiline uymadığı için kendisiyle dalga geçen insanlara bakmadan kitabını da oku, gollerini de at kardeşim. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın