resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:59
Uyruk:Portekiz
  • 153
    eskiden tek çiçekten bal yapmaya çalışırken şimdi her çiçekten bal yapma işine girmiş eskilerin sportif direktörü şimdilerin danışmanı.

    bir kulübün sportif direktörü demek fm mantığı ile söylüyorum yılda 500bin-1milyon euro*arası bir sabit ücret kazanmak, kulübün profesyonel yöneticisi olmak demek.

    campos abimiz tüm işi ben yapıyorum beceriksiz menajerin teki tek topçu satışı ile benim kazandığım maaşı kazanıyor böyle işin tekerine çomak sokarım demiş ve gidip danışmanlık şirketi kurmuş. böylece tek bir kulüpten sabit maaş almak yerine birden fazla kulübün işlerini yürütmeye başlamış ve alınan satılan oyunculardan kendine cüzi bir komisyon ayarlama üzerine yeni bir işe girişmiş. campos için bakılırsa çok mantıklı yılda 500k sabit kazanacağına 20 futbolcu alış verişi yapacak ortalama yüzde 5-10 komisyon alsa bile 10-20 milyonluk satış yaparak belki de yılda 5-10 milyon euro kazanacak. hatta danışmanlık işine biraz üst kalibre takımlar ekleyebilirse mina raiola gibi voleyi vuracak. uzun vadede bu iş bizim için zararlı olabilir ama kısa vadede campos abim yeni bir iş kurduğu için bizi kalkındıracaktır bence.

    bir de işin galatasaray yönü var ki burak elmas ibra olduğu* taktirde scout ekibinin, menajerlerin elinde ali koç gibi oyuncak olacağına en azından kaliteli bir hizmeti parasını vererek kullanması bizler için daha faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın