resim
Erick Antonio Pulgar Farfán
Takım:Flamengo
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.87
Uyruk:Şili
  • 135
    n'zonzi-seri-lemina orta sahası kağıt üstünde ligde fark yaratacak, avrupada bir noktaya getirebilecek bir orta sahaydı. seri'nin geç form tutması, lemina'nın sakatlıkları, zonzi'nin ortama adapte olamaması derken hayal kırıklığı yaşadığımız bir sezon olmuştu. yine de babel- falcao gibi ununu elemiş oyuncuları saymazsak ortasaha planlaması açısından iyi bir denemeydi. tutmadı.
    taylan-berkan-cicaldau kağıt üstünde dinamik ve pasör bir orta saha görünsede herhangi bir kulvarda herhangi bir fark yaratamayacağı çok açıktı. geldiğimiz noktada taylan her an gol yedirebilecek bomba, berkanın koşmak dışında bi numarasını göremedik, cicaldau işleyen bir sistemin gösterişsiz bi parçası olabilecekken biz ondan liderlik bekledik.

    pulgar da şüphesiz ki düşük profilli bir oyuncu. orta sahaya biraz sertlik biraz hareket katacaktır. ancak taraftar olarak sabrımız yok bu sezon özelinde. pulgar'ı da dahil ettiğimiz hiçbir orta saha kombinasyonu bize maç kazandıramayacak. çünkü en önemli eksiğimiz yetenek kısıtlılığı. eski futbolcularımızdan örnek vermek istemiyorum. gedson için ah çekmek de istemiyorum. bana şu noktada yapabilecek en mantıklı iş eski tip bir 10 numara transferi gibi geliyor. en azından şut ve duran top tehdidi olan bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın