resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3594
    al-sat yaparak yazın elimizden çıkarmamız gereken oyuncu. kesinlikle genç değil, olgunlaşması gereken bir dönem içerisinde artık futbolun geldiği son durumda. topa abanmak ve hava toplarında topu aşağı düşürebilmek dışında hiç bir şeyi iyi yapamıyor. ilk geldiğinde gerçekten inanılmaz bir performansı vardı ve dibim düşmüştü ama geçen zamanla beraber mustafa'da düştü ve bence galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil.

    atanla tutan olayı çok önemli. burada çok duygusala bağlamadan net performans alacağın oyunculara yönelmek gerekiyor, gerekirse son transferine imza atan isimlere gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. hata kaldırmıyor işte, anadolu deplasmanları büyüklere kan ağlatıyor, gelen fırsatların hepsi çok değerli. yeteri kadar şans da buldu mustafa ama yetmiyor işte.

    campos'un en önemli hamlesi kendisinden bize bonservis kazandırmak olabilir. diagne o maaşla hiç bir yere gitmez, gomis'te kalacak gibi, seneye yabancı sayısı düşüyor ve bütün bu veriler bizim adımıza tek kurtuluşun mustafa'dan çıkış olduğunu gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın