• 4
    sözlükteki * en işe yarar butondur, zira aradığınız başlığı hatırlamıyor ya da başlık açmadan önce benzeri başlık açılmış mı? diye kontrol etmek ve en önemlisi de aradığınız bilgiye en kolay şekilde ulaşmak için bol bol kullanılmasında fayda vardır.
    örnekler ile açıklarsak;
    mesela futbol yazıp ara dediğiniz zaman sol frame'de içinde futbol geçen tüm başlıklar gelir, diyelim ki siz "dünya futbolundaki dönüm noktaları" şeklinde bir başlık açmak niyetindesiniz, başlığı açmadan önce dönüm yazıp ara butonuna bastığınız zaman sol framede içinde dönüm geçen tüm başlıkları görebileceğinizden dunya futbolunun donum noktalari şeklinde bir başlık ile karşılaşır ve yazınızı bu başlığa yazarsınız.
    ayrıca (*) asteriks işareti kullanarak birden fazla kelime aramanız da mümkündür, bunu da aynı örnekle açıklarsak futbol* dönüm* yazıp ara dediğinizde sol framede içinde futbol ve dönüm kelimeleri geçen başlıklar listelenecektir. bu fonksiyon özellikle maç başlıklarını ararken oldukça işe yaramaktadır zira tarihini hatırlamadığınız bir maça ulaşmanın en kolay yoludur. galatasaray ve beşiktaş ın oynadığı maçları listelemek isterseniz galatasaray* beşiktaş* yazar ara butonunu kullanırsınız.
    ayrıca asteriks (*) li aramanın bir diğer yöntemi ise bir kaç kelimenin sonuna (*) işareti koyarak aramaktır, mesela 2008 yılı kasım ayı içinde oynanmış bir maçı veya tüm maçları görmek istiyorsunuz kasım 2008* yazar arama yaparsınız içinde kasım 2008 geçen tüm başlıklar listelenenir.
    ayrıca yazılarınız içinde diğer yazarların arama yapması için (tıpkı bakınızlarda olduğu gibi) arama linkleri de verebilirsiniz. (ara: galatasaray*) (ara: sozluğu* zannetmek*) gibi.
    velhasıl-ı kelam * ara butonu iyidir , hoştur , zekidir, çalışkandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın