• 12
    6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun sayesinde kulağa geldiği kadar basit olamayacak hadise. en azından ultraslan'ın ya da ultraslan içinden "ağır top" diyebileceğimiz insanların bu sebepten böyle bir olaya destek vermesi mümkün değildir.

    üstüne üstlük artık müzik kanallarında "2000'ler" diye nostalji kuşakları yayınlanıyor. doksanlı yıllar malesef o kadar gerilerde kaldı. yumruk atıp kırdığı tesis camını gırtlağına dayayan pepe metin görüntüsü ya da zavallı fener beter ol beter tarzı tezahüratlar artık üniversitelilerin bile hatırlayamayacağı detaylar oldu.

    ek olarak bu ülkede, devletin kendi tasarrufu olan durumlar hariç, herhangi bir yere herhangi bir topluluğun gizlice(!) gidip baskın yapabilmesi ihtimali bir hamsinin karadenizde boğulma olasılığı kadardır. dördüncü fatih terim döneminin sonunda hocaya seslenmek için florya'nın kapısına toplanan 40-50 kişilik grup tarzı bir olayın da herhangi bir tesiri olmayacağı zaten aşikardır.

    ne terim özel hareket tarzı internet simsarlarına, ne sırf trend topic olsun diye bot basanlara, ne uzaklardan vurun dökün yazanlara, ne de protestonun hedefindeki yönetime bir şey olmaz. olan hakikaten oraya gidip de fevri bir hareket yapacak birkaç deliye ve spor şubenin müdavimi olan insanlara olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın