• 86
    haziran ayında geçip gidecek ve daha önemlisi belki de ayağını, elini topa uzatmayacak 2 adamı kiraladık diye gedson'u 7.5 milyon avro'ya almadığını anlatan kişinin konuşmasını içeren mülakat.

    kiralama için 1 milyon avro istemiş benfica 1.5 seneye yaygın. 7.5'da bonservis koymuşlar 2024 yılında alabilirsiniz demişler... şimdi soruyorum burak elmas: daha ne yapacaktı bu adamlar? al bedava mı diyeceklerdi? 1.5 sene için 1 milyon avro kiralama ücreti bedeva demek zaten. sen bu parayı önceliğimiz gedson değil diyerek vermedin ve elin oğlu aldı havasını atıyor. bizi rezil ediyorsun, rezil... dalga olsun diye rize'ye kiralıyor adamlar lan aklımı kaybedecem!

    nasıl gedson'a ihtiyacımız yok ya bana anlat lütfen. o kaleciyi almazsın yine de gedson'u getirirsin. lan en kötü bir yabancı oyuncuyu kirala başka bir takıma ama kaçırma lan şu gedson'u.. bu sadece bir oyuncu tranferi değil artık anlasanıza. 3 senedir kime el atsak başakaları kaptı yeter yav yeter... hadi bunu da geçtim, sportif açıdan bir takımın gedson'q ihtiyacı yoksa en az onun kadar iyi 2 adamı vardır. bizim var mı öyle topçumuz? ya en basiti: gedson gibi futbolcu var mı türkiye'de? sen ne anlatıyorsun burak elmas?
App Store'dan indirin Google Play'den alın