resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2411
    hadi yönetim basiretsiz, beceriksiz de sen ne vizyonsuz bir arkadaş çıktın. tottenham gibi bir takıma gidiyorsun. premiere ligde ozan tufan'lar, cenk tosunlar forma şansı buluyor, sen premiere lig'de iki maça çıkamıyorsun. benfica'ya dönüyorsun 2 maç forma giyemiyorsun. kariyerinin en iyi zamanlarını galatasaray'da geçirmişsin. galatasaray tişörtleri giyip şov yapıyorsun. ondan sonra beşiktaş'a transferini hemen kabul ediyorsun. beşiktaş yahu beşiktaş? daha efsanesi, bu gerçekten inanılmaz bu sene rizespor'da kiralık oynayacaksın. bu nasıl bir kariyer planlaması, senin futbol ile alakan yokmuş ki zaten..

    burada rezil olan kim galatasaray mı? fatih terim zamanında demedi mi, galatasaray masada ise tek tercih olmalı yoksa masada o oyuncu için ısrarcı olmayız diye. irfancan kahveci için de aynı durum yaşanmıştı, bu sözler söylenmişti. şuan taraftarın karalar bağladığı oyuncu rizesporun oyuncusu kısacası balon futbolcudur. kariyeri de onu gösteriyor. bir futbolcu gelecek vaat ediyor ve beşiktaş'ı tercih ediyorsa o futbolcu balon futbolcudur. bu kesin bilgidir.

    yönetime artık tekrara kaçmaktan, aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım da yahu bir şeyi de doğru yapın. istifa edin zaten bir de bu yönetim içinde gs store müdürü beşiktaş'lı, bir kaç yönetici beşiktaş'ı tutuyormuş. galatasaray gibi bir camiada beşiktaş'ı tutan adamların ne işi var? kurumsallık böyle olmaz. hadi geçtim bunlar da vizyon da olmaz. galatasaray'ı yönettiğinizin farkına varın ya da yönetim olarak istifa edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın