• 65
    beşiktaş’la bile yarışamayacak haldeyse bir an önce bırakıp gitmeliler. işin tuhaf olan tarafı ise galiba kendilerinin hala iyi işler yaptığını sanıyorlar. insan biraz utanır ya. türkiye’nin en büyük takımını rezil ettiler. sadece gedson için demiyorum.
    önce konuşursam yer yerinden oynar dedi, nihat abisi hadi konuş dedi, ses yok.
    daha 5 ay önce bu yola birlikte çıktık, şöyle böyle planladık dediği, kendisine seçimi kazandıran fatih terimi olmayacak şekilde gönderdi. yerine ne vereceği belli olmayan hatta yardımcı antrenör olacak adamı teknik direktör olarak getirdi.
    söz verdiği sponsorlar, para kaynakları ortalıkta bile yok.
    ışıtan gün denen adamı hala gönderemiyor bile.
    transfer sürecinde ise barcelona b takımının ikinci kalecisini aldılar, opsiyon yok. bedava olmasa onu bile alamayacaklar. 36 yaşında olmasa belli gomisi bile alamayacaklardı.
    pulgar deniyor, onda bile opsiyon yok oyuncuda ortada hala yok.
    hani takım düzelsin diye bir iki şey yapılar ya, hiç bir şey yapmıyorlar düzeltmek için.
    taraftar kendilerine kızgın ya umurlarında bile değil.
    çıkıp şimdi menajerlerin oyununa gelmedik mi diyecek ne diyecek çok merak ediyorum. beşiktaş’ın bilmem kaç taksitle aldığı adamı biz ne demek alamıyoruz aynı şartlarda. eğer uygun değil denen şartlar bunlarsa, hayır efendim gayet uygundu.
    o yüzden totalde böyle bir yönetim olamaz. lütfen daha fazla zarar vermeden, yapamadık, yapamıyoruz deyip seçim kararı alsınlar. şuanki hali ile takım ne alanya’yı yenebilir ne de avrupa’da rakibe dayanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın