resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2302
    bu kadar uygun fiyatlara, transferine bu kadar yaklaşmışken eğer alamazsak gerçekten çok üzüleceğim futbolcu.

    yok efendim dünyadaki tek orta saha mıymış, yok efendim ne kadar abartılıyormuş, yok efendim taraftarın istediği oyunculardan ne hayır gelmiş de falan filan. bu örnek verilirken de 35 yaşındaki müzmin sakat radamel falcao örneği veriliyor. yani gösterilen örnek ile içinde bulunduğumuz şu anki durum o kadar alakasız ki. bunlar nasıl yorumlar anlamak güç.

    biz manchester city ya da paris saint germain değiliz ki önümüze gelen futbolcuya açık çek yazıp kadromuza katalım. kendi bütçemiz dahilinde böylesine box to box potansiyeli, hem de henüz 23 yaşında benfica gibi bir fabrika ürünü olan oyuncuyu göz göre göre kaçırıyor olmak cinnet sebebi. bugün 8 milyona alsan, yarın 25 milyona satmamak için hiçbir sebebin yok.

    gedson ile alakalı işin perde arkasında ne döndüğü ortaya çıkmalı, çıkartılmalı. geçen pazar trabzonspor maçı öncesi ülkenin tüm muhabirlerine iş bitti diye haber servis ediyorsun, ondan sonra yaşanan rezillikler zaten ortada. bu adamın alınmayışında ben art niyet seziyorum. ''hoca istemedi biz ne yapalım?'' diyerek iki hafta sonra kovulacak olan domenec torrent'in üstüne yıkarlarsa da hiç şaşırmayacağım. bunlardan her şey beklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın