• 10
    futbol bu kadar büyümeye devam ettikçe, sponsorlardan, federasyonlardan, organizasyonlardan, taraftarlardan, carttan curttan gelen paralar böyle önemli oldukça her daim kendisinden kaliteli takımlara karşı savunma yapan, rakibine sert oynayan takımlar göreceğiz. biz futbolseverlere çok itici ve sıkıcı gelse de bu oyun kazanmak için yapılması çoğu durumda zorunludur.

    yıllardır kadıköy'de hep kendi oyunumuzu oynadık,fenerbahçe ise taraftarıyla bütünleşerek sert oynayan ve kapanan taraf oldu. bu yüzden futboldan çok sonuçlar ve hakem hataları konuşuldu. "hacı fener süper oynadı." diyen hiç olmadı, 7 şut 6 gol oldu lan. bu yüzden bu derbi el sicko oldu, bu yüzden bu derbi bizi futboldan soğuttu. savaş gibi futbol maçları oynandığı için. bak beşiktaş maçları öyle mi?

    ayrıca es-es'i eleştirmeyelim boşuna* chelsea dediğimiz takım, geçen sene şampiyonlar ligi'nde barcelona'ya nasıl futbol oynadı, ha keza real madridli futbolcular la liga 2008-2009 sezonu ilk yarı el classico maçı'nda basmadı mı messi'nin topuğuna, tam tersini oynayınca ne oldu? 6-2.

    bu işler böyle. kabullenmek gerek. her daim birileri kazanmak adına futbolu çirkinleştiren taraf olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın