• 1425
    dere geçerken at değiştirilmez.

    tek bir kararla belki de sezonu çöpe attılar. yaptıkları yanlış açıklamalar, yanlış hamleler var ki hangisini nasıl değerlendirsek muamma.

    burada gedson, okan kocuk, hakem açıklamaları, fb ile ''kadına karşı şiddete son'' maçı hepsini ele alabiliriz. ama asıl kritik nokta tabi ki de fatih terim kararı.

    fatih terim'i değerlendirirken terimci veya değil diye ayırdığımız için mantık yoluna bakmıyoruz. her zaman her şeyde olduğu gibi karşımızda ki aksimizi savunuyorsa mantıklı konuşmasını dinlemiyoruz.

    baştan belirteyim terim'i severim ama galatasaray'ı daha çok severim.

    ''en azından mart.''

    fatih hoca en azından martı görmeliydi. gitmesini ben de düşündüm ama en azından martı görüp sezon sonu yollar ayrılabilirdi. herkesin kafasında ki düşünce de bu yönde. zaten ligde bir iddianız kalmamış, takım 10 maçta kaybetse 20 maçta kaybetse şampiyonluk şansı olmayan bir takım için sonuç değişmez. ''ya olur mu öyle şey takım küme düşecek küme !'' diyen arkadaşlar sakin olun. küme düşmek sanıldığı gibi basit değil.

    ligi atmışız bir kenara iddiamız yok. problem değil. neden problem değil çünkü avrupa'da güzel bir hikaye yazarsak kimse ligi 10. mu 12. mi bitirdiğinize bakmaz. hep terim'in kurduğu takım, terim'in kurduğu taktik diye lig maçlarında yerden yere vurduk. o takım için grupta 3. olsak fena değil diyorduk. şimdi son 16'ya kalmış bir takım var. ve gelebilecek güzel bir kurayla belki de çeyrek final hikayesi olabilecek bir takım var.

    ama yönetim bu güzel hikayenin baş kahramanını kitaptan çıkardı.

    düşünün aylarca yıllarca emek verdiğiniz proje belki de 2-3 ay sonra meyvesini verecekken elinizden alınıyor ve adı sanı duyulmamış ligde ve avrupada ne fayda sağlayacağı belli olmayan, oyun sistemi ve taktiği çok farklı olan birisine veriliyor. sadece terim'in değil takımın, taraftarın emeklerini de hiçe sayıyorsunuz. yazık ediyorsunuz yazık çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın